Η σημαντική βράβευση ενός εξαίρετου Δημοσιογράφου

Ο δικός μας Κωνσταντίνος...

Ένας δικός μας άνθρωπος- δημοσιογράφος και συνδρομητής της ενορίας μας, τιμήθηκε την Τετάρτη 1/12 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ο οποίος παρέλαβε το έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη» κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, με αφορμή την εξαιρετική δουλειά που έκανε όχι στο αθλητικό πεδίο της δράσης του, αλλά στο αγαπημένο του χόμπι, την ιστορική αναζήτηση. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της «Π» τιμήθηκε αφενός για την επιτυχημένη σειρά των ιστορικών ενθέτων «Δρόμοι της Φωτιάς», στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” όπου παρουσιάστηκαν οι ήρωες και οι προσωπικότητες του 1821 που έδωσαν το όνομά τους σε δρόμους και πλατείες της Πάτρας κι αφετέρου για την επετειακή έκδοση της εφημερίδος την 24η Μαρτίου 2021 που ήταν σαν να εκδίδεται η εφημερίδα ανήμερα… 25η Μαρτίου 1821 (είχε την αρχισυνταξία στο 8σέλιδο φύλλο μεγάλου μεγέθους μαζί με τον Γιώργο Αναστασόπουλο)!
Η εκδήλωση του ΠΣΑΤ πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο δημοσιογράφο Μίμη Παπαναγιώτου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, σε ηλικία 94 ετών.
Η βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου μας χαροποιεί ιδιαιτέρως διότι όλοι εμείς γνωρίζουμε την ποιότητα του και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς του.
Παράλληλα ο Κώστας με το χριστιανικό ήθος και ευσέβεια που τον διακρίνει παρουσιάζει εβδομαδιαία τους “Κήπους της Εδέμ” στην εφημερίδα Πελοπόννησο που εργάζεται, που αναφέρεται σε Χριστιανικούς Ναούς και ενορίες με ιστορικά δεδομένα στην Αχαΐα και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε !!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *